Nikotinové sáčky od NICOLAND.cz pro každodenní pohodu

Nikotinové sáčky od NICOLAND.cz pro každodenní pohodu

Čeká vás pohovor, večer s partnerem nebo dlouhý let přes oceán? Ne vždy je čas nebo prostor zapálit si klasickou cigaretu. Někdy se nehodí ani e-cigareta. Pro podobné příležitosti jsou tu nikotinové sáčky od předních výrobců White Fox, HIT a POKE.

 

Moderní doba přeje změnám a svobodě

Nikotinové sáčky neboli nicopods se staly výdobytkem dnešní doby. Jejich užití je pohodlné, postrádají negativa klasických cigaret a navíc jsou diskrétní. Lze je snadno užít všude, kde si nemůžete dovolit klasickou cigaretu. Oblíbené jsou mezi šoféry a ajťáky.

  • Žádný dým - z nikotinových sáčků nevychází žádný dým, který by obtěžoval okolí
  • Nevydávají vůnina rozdíl od klasických cigaret nevydávají nikotinové sáčky žádnou vůni.
  • Nebarví zubyna rozdíl od cigaret nebarví zubní sklovinu.
  • Čistý nikotinstejně jako e-cigarety, i nikotinové sáčky obsahují pouze čistý nikotin. Neobsahují dehet ani karcinogenní látky.

Buničina napuštěná nikotinem pochází ze skandinávských zemí.

 

 use-nicopod_1

 

 

Nikotinové sáčky od předních výrobců

Nikotinové sáčky jsou oproti klasickým cigaretám zdravou alternativou. Na stránkách NICOLAND.cz najdete tu nejlepší kvalitu od značek White FoxPOKE a HIT.

  • White Foxnikotinové sáčky od společnosti GN Tobacco. vychutnejte si příchuť Double Mint i dvojitou porci nikotinu Black.
  • POKEs ovocnými příchutěmi nezůstala pozadu ani značka POKE. Vyzkoušejte jedinečné příchutě Raspberry Strong a Water Melon Strong.
  • HIT - švédská královská společnost GN Tobacco přišla s novou řadou nikotinových sáčků, kde je jejich hlavní focus hlavně v příchutích, mezi které jednoznačně stojí za vyzkoušení příchuť Lemongrass či Blackberry

Žádné období v historii nenabízelo tolik svobody v užívání nikotinu. Dnešní trh dokáže uspokojit veškeré požadavky. V nabídce jsou nejen nikotinové sáčky, ale také žvýkací tabák, e-cigarety nebo oblíbené CBD. Volba je na vás.

 

Zpět do obchodu

Affiliate program