E-cigareta pro dokonalý relax a perfektní styl

E-cigareta pro dokonalý relax a perfektní styl

E-cigarety a spolu s nimi také žvýkací tabák, CBD a nikotinové sáčky. Dnešní doba přeje hipsterům, vysoce postaveným managerům a volným večerům s přáteli. V moderních nikotinových produktech se najdete snadno.

 

Elektronická cigareta pro všechny okamžiky

E-cigareta se stala neodmyslitelným doplňkem pro řadu okamžiků. Rozšířená je především v mladší generaci. Hodí se do školy, na večírky nebo jen tak pro odpoledne strávené s kamarády. Širokou nabídku nejrůznějších příchutí najdete na Nicoland.

 

Oproti klasickým cigaretám dokáže e-cigareta nabídnout řadu výhod.

  • Jednoduchost - stačí jen rozbalit a můžete začít tahat do plic.
     
  • Baterie - kapacita baterie 550 mAh umožňuje až 700 potahů.
  • Žádné dobíjení - cigarety jsou na jedno použití, není třeba je dobíjet.
  • Prémiová kvalita - všechny námi nabízené značky se mohou pyšnit prémiovou kvalitou
  • Příchutě - značky SMOK a RIOT nabízí desítky příchutí
  • Eco friendly - značka RIOT vyrábí své produkty z organického plastu
  • Hybridní nikotin - e-cigarety obsahují směs běžného nikotinu s nikotinovou solí, která úspěšně neutralizuje dráždivý pocit v krku

Podle vědeckého institutu Royal College of Physicians je vaping dokonce o 95 % bezpečnější oproti kouření klasických cigaret. Poslední roky se tedy nesou spíše v duchu obrození ke zdravější alternativě. Náplň, kterou e-cigareta obsahuje, se nazývá e-liquid.

 

 

 

První e-cigareta slaví téměř 100 let

Elektronická cigareta se stala v poslední dekádě nejrozšířenější formou kouření. Vynalezena však byla již ve 20. letech minulého století. Nápad si nechal v roce 1927 patentovat Joseph Robinson. Zařízení, které vynalezl, bylo původně určeno k inhalaci léčivých látek a už tehdy využívalo proces zahřívání.

 

Po více než osmdesáti letech se k nápadu vrátil Číňan Hon Lik. Dal světu e-cigaretu, aby tak pomohl čistším ulicím během olympijských her, které se konaly v Pekingu v roce 2008.

 

Zpět do obchodu

Affiliate program