Nikotinové sáčky Nicoland.cz - Benefity vs. škodlivý vliv

Nikotinové sáčky Nicoland.cz Škodlivé nebo ne?

Chutnají vám? Neobejdete se bez nich na žádné párty nebo se k nim dostáváte poprvé? Nikotinové sáčky Nicoland jsou prvotřídní záležitostí s řadou benefitů. Ale! Mají i škodlivou stránku. Abychom k vám byli fér, pojďme se o tom pobavit. Na rovinu a bez vytáček! A kde je koupit? Jedině na Nicoland.cz. 

Snadný návyk, cool ve společnosti

Cigarety a v posledních letech i nikotinové sáčky, jsou úzce spojeny se společností. Prostředí, kde lidé kouří, je jako podhoubí, z kterého vyrůstají další kuřáci. S nikotinovými sáčky je to podobné. Nikotin uvolňuje, nabídnutý sáček vytváří nová přátelství, pomáhá navázat hovor a začleňuje nás do společnosti podobně naladěných lidí.

To celé má však i druhou stranu mince, kterou jsou zdravotní rizika. Sami nikotinové sáčky milujeme, jinak bychom je neprodávali, ale pořád jsme si vědomi toho, že se jedná o silně návykovou látku. Než si u nás na Nicoland.cz výrobky koupíte, je fér poskytnout vám všechny informace. Takže, jak to s těmi nikotinovými sáčky je?

  • Zdravotní problémy - nikotin může způsobit celou řadu zdravotních problémů. Patří mezi ně únava, ospalost, tachykardie, pocení, závrať, žízeň, motání hlavy, nevolnost.
  • Poškození trávicího traktu - pokud sáček občas spolknete, z dlouhodobějšího hlediska vám hrozí poškození trávicího traktu.
  • Otrava - při požití velkého množství nikotinu může dojít k otravě. Předávkování může vést k bezvědomí a následně i smrti.
  • Návykovost - nikotin je především návykový. Zbavit se závislosti je někdy obtížné a pro některé lidi až téměř nemožné. Pokud se rozhodnete přestat, často je to dlouhá cesta plná hledání funkčních řešení.
  • Stigma ve společnosti - ne každá společnost skutečně uznává užívání nikotinu, ať už v podobě nikotinových sáčků nebo jiné. Ne vždy budete svým okolím přijati.
  • Finanční stránka - zmínit musíme také finanční stránku. Rekreační užívání vás do finančních potíží nepřivede. Pokud užíváte nikotinové sáčky na denní bázi, výrazně se to odrazí ve vašem rozpočtu.

Pokud nejste na užívání nikotinu zvyklí, není vhodné ihned po požití sedat za volant auta nebo pracovat s těžkou technikou.


Nikotinové sáčky mají i benefity

Škodlivou stránku už jsme probrali. Teď se ještě podíváme na benefity, které nikotinové sáčky nabízí. Nejen, že jsou stylové, ale jsou také ideální alternativou k cigaretám všude tam, kde si nemůžete zapálit, ať už jste ve škole nebo v letadle. Také jsou diskrétní. Konkrétně:

  • žádná vůně - nevydávají žádný zápach, který by obtěžoval,
  • neobsahují - dehet, karcinogenní a další škodlivé látky,
  • absence dýmu - žádný dým, takže neobtěžujete své okolí,
  • nebarví zuby - na rozdíl od cigaret nebarví zuby.

Teď už jen vybrat ty pravé

Na webu Nicoland.cz najdete hned několik výrobců. Nikotinové sáčky jsou stále oproti klasickým cigaretám zdravou alternativou, protože obsahují čistý nikotin bez dalších přidaných látek. Které vybrat? Třeba ty od značek ZYN, White Fox, HIT a POKE.

  • ZYN - jednoduchý design, čistá chuť. Vyzkoušejte příchuť Espressino.
  • White Fox - nikotinové sáčky od GN Tobacco. Zkuste příchuť PEPPERED.
  • HIT - láká vás ovocná příchuť? Blackberry vás nezklame.
  • POKE - od značky POKE je to pro změnu Water Melon Strong.

V naší nabídce nenajdete pouze nikotinové sáčky, ale také žvýkací tabák včetně toho sypaného, CBD a oblíbené e-cigarety.

Podívejte se na náš blog nebo nám napište a zeptejte se na vše, co vás zajímá.

Zpět do obchodu

Affiliate program