Obchodní podmínky

1. Úvodní ustanovení

1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen "Podmínky") upravují práva a povinnosti mezi společností Radek Štolfa, se sídlem Teličkova 6, 751 24 Přerov, IČ: 01433202 (dále jen "Prodávající"), a Kupujícím (dále jen "Kupující"), který uzavírá kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu www.nicoland.cz (dále jen "e-shop").

1.2. Tyto Podmínky se vztahují na veškeré smlouvy uzavřené prostřednictvím e-shopu a jsou jejich nedílnou součástí.

1.3. Odesláním objednávky Kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito Podmínkami a že s nimi souhlasí.

 

2. Uzavření kupní smlouvy

2.1. Veškeré prezentace zboží umístěné v e-shopu jsou informativního charakteru a Prodávající není povinen uzavřít kupní smlouvu ohledně tohoto zboží.

2.2. Kupující vytvoří objednávku vyplněním objednávkového formuláře v e-shopu, kde zvolí zboží, počet kusů, způsob platby a doručení.

2.3. Objednávka je návrhem na uzavření kupní smlouvy. Kupní smlouva je uzavřena okamžikem, kdy Prodávající potvrdí přijetí objednávky e-mailem na adresu uvedenou Kupujícím.

2.4. Prodávající si vyhrazuje právo na zrušení objednávky nebo její části před uzavřením kupní smlouvy v těchto případech: a) Zboží není skladem b) Zboží se již nevyrábí nebo nedodává c) Zjevná chyba v ceně zboží

2.5. V případě zrušení objednávky bude Kupující o této skutečnosti informován a případná již uhrazená částka bude vrácena stejným způsobem, jakým byla uhrazena.

 

3. Cena zboží a platební podmínky

3.1. Ceny zboží jsou uvedeny včetně daně z přidané hodnoty (DPH) a všech dalších daní a poplatků.

3.2. Kupní cenu může Kupující uhradit následujícími způsoby:

 

a) Dobírkou při převzetí zboží

3.4. Prodávající si vyhrazuje právo na změnu ceny zboží. Pro Kupujícího je platná cena uvedená v době objednání zboží.

 

4. Dodací podmínky

4.1. Prodávající dodá zboží Kupujícímu na adresu uvedenou v objednávce. Pokud Kupující požádá o doručení zboží na jinou adresu, musí tuto skutečnost oznámit Prodávajícímu včas.

4.2. Dodací lhůta je zpravidla 3 dny od potvrzení objednávky, není-li u konkrétního zboží uvedeno jinak.

4.3. V případě, že zboží nebude doručeno v uvedené lhůtě, bude Kupující informován o předpokládaném termínu dodání.

4.4. Náklady na dodání zboží jsou uvedeny v objednávkovém formuláři a jsou závislé na zvoleném způsobu dopravy.

4.5. Při převzetí zboží od přepravce je Kupující povinen zkontrolovat neporušenost obalu zboží a v případě jakýchkoli závad toto neprodleně oznámit přepravci. V případě zjištění porušení obalu, které svědčí o neoprávněném vniknutí do zásilky, nemusí Kupující zásilku převzít.

 

5. Odstoupení od smlouvy

5.1. Kupující má právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží bez udání důvodu.

5.2. Pro odstoupení od smlouvy může Kupující využít vzorový formulář poskytnutý Prodávajícím nebo učinit jiné jednoznačné prohlášení.

5.3. Kupující je povinen zaslat zboží zpět na adresu Prodávajícího bez zbytečného odkladu, nejpozději do 14 dnů od odstoupení od smlouvy.

5.4. Náklady spojené s vrácením zboží nese Kupující, pokud není dohodnuto jinak.

5.5. Zboží musí být vráceno nepoškozené, neopotřebené a pokud možno v původním obalu.

5.6. Prodávající vrátí Kupujícímu všechny peněžní prostředky, včetně nákladů na dodání, stejným způsobem, jakým je přijal, nejpozději do 14 dnů od odstoupení od smlouvy. Prodávající není povinen vrátit přijaté peněžní prostředky dříve, než mu Kupující zboží vrátí nebo prokáže, že zboží odeslal.

 

6. Reklamace a záruka

6.1. Prodávající odpovídá Kupujícímu za vady zboží v souladu s platnými právními předpisy.

6.2. Kupující je povinen při převzetí zboží zkontrolovat jeho stav a v případě zjištění vady neprodleně informovat Prodávajícího.

6.3. Reklamace se podává prostřednictvím e-mailu na adresu eshop@nicoland.cz.

6.4. Prodávající vyřídí reklamaci bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů od jejího uplatnění, pokud se s Kupujícím nedohodne jinak.

6.5. Na zboží je poskytována záruční doba v délce 48 měsíců, pokud není u konkrétního zboží uvedeno jinak. Záruční doba začíná běžet dnem převzetí zboží Kupujícím.

 

7. Ochrana osobních údajů

7.1. Prodávající zpracovává osobní údaje Kupujícího v souladu s platnými právními předpisy a Zásadami ochrany osobních údajů dostupnými na e-shopu.

7.2. Kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů pro účely plnění kupní smlouvy a pro účely zasílání obchodních sdělení.

7.3. Kupující má právo na přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo vymazání, omezení zpracování a právo vznést námitku proti zpracování.

 

8. Závěrečná ustanovení

8.1. Tyto Podmínky jsou platné a účinné ode dne 26. 7. 2024.

8.2. Prodávající si vyhrazuje právo na změnu těchto Podmínek. Změny budou zveřejněny na e-shopu a neovlivní již uzavřené kupní smlouvy.

8.3. V případě neplatnosti některého ustanovení těchto Podmínek zůstávají ostatní ustanovení v platnosti.

8.4. Smluvní vztahy mezi Prodávajícím a Kupujícím se řídí právním řádem České republiky. Případné spory budou řešeny přednostně dohodou. Pokud dohoda nebude možná, budou spory řešeny příslušnými soudy.

 

Pro více informací nás kontaktujte na e-mailové adrese eshop@nicoland.cz.

Affiliate program