Žvýkací tabák Thunder - recenze

Žvýkací tabák Thunder - recenze

Po recenzích Siberie a ZYNu je čas se podívat na THUNDER. Jde o tabák z dílny V2 Tobacco. Je třeba si říci, že Thunder své uživatele dělí více než jiný snus v naší nabídce. Buď mu podlehnete a nebo ho nebude chtít nosit ani v kapse natož žvýkat. Všechny THUNDERy obsahují tabák, tedy nejedná se o nicopod, ale o snus a to řezaný na tenké plátky nikoliv drcený.

 

THUNDER LIT Blizzard 17,6g

cbuc
Náš nejprodávanější kousek, silná příchuť a účinek nikotinu bude cítit i na druhé nebo třetí vložení do úst. Vlhkost tabáku není vysoká, ale i tak něteří uživatelé mluví o značném puzení slin, tzv drip s potřebou plivnout. Peprmintová příchuť a nikotinový kick zaručeny.

 

THUNDER LIT Blizzard Slim White Dry 13,2g

cbbs
Slim verze dobře sedne na dásni každému. O tomto kousku můžeme prohlásit, že pocítíte mátu, osvěžení a velmi silný účinek nikotinu (12mg/porce). Opět lze doporučit pro více užití i dlouhodobé ponechání v ústech.

 

THUNDER X Chewing Bags FROSTED 13g

cbfx
Jako u jiných tabáků i zde očekávejte chladivý zásah mentolem a mátou, budete si připadat jako když vyběhnete ze nazí ze sauny a skočíte do sněhové závěje, tedy hypotermii nečekejte, ale pocit chladu je nepopsatelný. Po vložení pod ret očekávejte lehké pálení a po chvilce velmi příjemný náběh nikotinu, chladivá chuť Vám vydrží dlouho v ústech.

 

THUNDER X Chewing Bags IceBoom 13,2g

cbib
Podobně jako předchozí X Frosted i tento snus přichází s mrazivou chutí a silou hodnou názvu IceBoom. Máta a mentol, silný nikotin, běžná porce nikoliv slim, tabák, to je ve zkratce vše.

 

THUNDER Lit Ruby Sting 17,6g

cbur
Hledáte ovocnou příchuť? Pak rozhodně vyzkoušejte malinový Thunder. Stejně jako jiné Thundery je i tenhle silák a nikotinu si užijete dosytosti, i zde je použit silný tabák, který dává v kombinaci s malinami příjemnou chuť snusu.

 

THUNDER LIT Original 17,6g

cbuo
Na závěr této mini recenze jsme si nechali originální Thunder, tady očekávejte původní a neupravenou chuť lehce vlhčeného tabáku, žádná máta, peprmint, chlad, ovoce... prostě Thunder bez příkras. 17,6g na 24 porcí, nikotinový obsah 22mg/g tedy asi 16mg na jednu porci. Pokuď jste přesyceni příchutěmi a máte rádi klasický tabák, tak vyzkoušejte.

 

V naší nabídce jsou i další tabáky, podívejte se na kompletní nabídku tabáků Thunder a vyberte si dle chuti.

Zpět do obchodu

Affiliate program